За къщите

Етно къщи за гости Андреа

Създадени с любов….

Чорбаджийската къща

В тази къща се намира балканска механа с 12 места. Напълно оборудвана с всички модерни уреди за едно домакинство – съдомиална, пералня и сушилня. Съчетава се новото и старото. Каферобот за безплатни напитки. Къщата се отоплява с камина и допълнителни климатици във всяка стая. къщата разполага с три двойни стаи и е с общ брой места за до 12 човека. На етаж се намира „Синята стая“. Втори етаж „Слънчевата стая“ и „Старата стая“ от които се излиза на традиционен чардак с изглед към планина Осогово. Стаите разполагат с Wi-FI, сателитна телевизия и собствен санитарен възел. Всяка баня е с индивидуален дизаин и различни мотиви.

Каменната къща

Както камъкът и дървото са приятели, така и в тази малка сграда са си подали ръце старото, новото, лукса и удобството, Къщата разполага на първи етаж с напълно обзаведена малка кухня, всекидневна с мека ратанова мебел, камина на био-етанол, 50 инчов тв, спалня и санитарен възел и малка дизайнерска баня. На втория етаж е помещението за сън и почивка с две стандартни единични легла.

Каменната пещ

В двора между двете къщи наследихме и запазихме автентична българска пещ за приготвяне на хляб, други благинки и гозби. До тази пещ създадохме малък кът за сладки раздумки и тихи веселби. В дворното пространство между постройките сме разположили за допълнителен релакс шест местна хидромасажна вана с топла вода използваема целогодишно.